Kalle Kniivilä: Putins folk

13 maj 2014 av H. | 1 kommentar · Bloggat

Putins folk är ett rysslandsreportage som är så färskt att annekteringen av Krim i februari nämns på första sidan. Efter Krim steg förtroendet för Putin till 80 procent. Putin har varit Rysslands populäraste politiker i alla opinionsmätningar sedan han fick makten 1999, skriver Kalle Kniivilä. Han har rest runt i landet för att försöka förstå varför så många ryssar stöder Lill-Stalin. Förlåt, Putin menar jag.

Jag recenserar hans bok Putins folk i UNT.

Läs också Kalle Kniiviläs rysslandsblogg Glasnost.se.

Tags:

1 kommentar

  • 1 Eliten byter system | Svensson | 13 december 2014, 09:20

    […] mer: Syd, AB, AxelA, SVD1, 2, Goodreads, Bear Books, M-LA, UNT, Lindgren, Publikt, HD, ST, Glasnost, Libertas, […]

Kommentera