Artiklar jag tackat nej till att skriva, del 1

6 oktober 2010 av H. | 2 kommentarer · Bloggat

Nobelprisspekulationer, för att jag har tröttnat på dem. Inga poeter de senaste åren? Jaha, Akademien hatar poesi! En vänsterförfattare förra året? Jaså, Akademien har blivit politisk! En kvinna? Jaha, Akademien kvoterar! En man? Det var det fräckaste – Akademien kvoterar inte! En författare som skriver om äpplen? Jaså, Akademien hatar päron! En grönländare? Akademien hatar Afrika! Blev det inte jag? Då hatar Akademien mig! Jesus K. Reist.

Låt bli att ge priset till en 80-åring för något han/hon gjorde för 40 år sedan, så är jag nöjd. Det gäller förresten de naturvetenskapliga prisen också.

Tags:

2 kommentarer

  • 1 Laura | 27 oktober 2010, 03:29

    Vad var det jag sa där på Flygarns Haga… :)

  • 2 Laura | 27 oktober 2010, 03:36

    PS. Ser fram emot nästa artikel i serien!

Kommentera